Ga naar hoofdinhoud
beeld@2x

Ontmoeten

Vergaderen
Presentaties
Netwerken
Dagbesteding
Maatschappelijk

Ontspannen

Feestje
Evenement
Barbeque
Lunchen
Netwerkborrel

Maatschappelijk

Samenwerking Sportpark 21

Sportpark 21 werkt met diverse maatschappelijke instellingen samen. Zoals Ons Tweede Thuis, de Waterlelie en Stichting Baseball agains cancer. Sportpark 21 vind het belangrijk dat het Park beschikbaar is voor ALLE inwoners.

Daarom hebben we de samenwerking gezicht voor bovenstaande partners en staan we ook open voor nieuwe partners die onze doelstelling ondersteunen.

Ons Tweede Thuis

Vanuit dagactiviteitencentrum Floriande, van Stichting Ons Tweede Thuis, komt op maandag en donderdag een groep cliënten met een verstandelijke beperking samen met begeleiding het terrein netjes maken.Zij verrichten lichte schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het gebouw.
Er wordt gekeken naar wat de cliënt aankan en waar hij of zij goed in is en zo worden de verschillende taken onder de cliënten verdeeld.

Ons Tweede Thuis is blij met de samenwerking met Sportpark 21 en wij voelen ons elke week weer welkom en gewaardeerd!  Dit motiveert en het voelt altijd weer als een uitje naast het werken op het dagactiviteitencentrum.

Het mooie aan onze samenwerking is dat veel van onze cliënten de gelegenheid krijgen om te ervaren hoe het is om bij een plek als Sportpark 21 te werken.

logo

SEIN – college van de Waterlelie aan het werk op het Etoballpark.

Sportpark 21 in Hoofddorp stelt zijn locatie open voor onze VSO - leerlingen van het SEIN – college van de Waterlelie om op het park facilitaire werkzaamheden uit te voeren en te trainen.

Dat doen wij in de vorm van een groepsstage van 4 tot 5 leerlingen onder begeleiding van een groepsstagebegeleider van onze school. De leerlingen verrichten allerleiwerkzaamheden, zoals stofzuigen, stof afnemen, dweilen, vegen, ramenlappen en vuilniszakken verwisselen, voornamelijkin het gebouw. 

Wij hopen dat met de openstelling van dePadelbanenendaardoorfrequenter gebruik vandeHorecamogelijkhedenin het gebouw we het facilitaire aanbod voor onze leerlingen verder kunnen uitbreiden. 

Ons doel isom onze leerlingen een zo groot mogelijk facilitair aanbod te latenervarenen wij zijn blij dat Sportpark 21ons hiermeewil helpen.

Stichting Baseball Against Cancer

Sportpark 21 ondersteunt deze stichting door ondersteuning van de diverse activiteiten georganiseerd door SBAC.

Doel van deze stichting is het bijeenbrengen van fondsen, geld voor onderzoek naar- en genezing van- kanker, middels het organiseren van onder meer sport, en dan met name honk- en softbal evenementen, bijeenkomsten, congressen en lezingen door sporters. De stichting wil op positieve wijze de aandacht en inzet van jongeren vragen in de strijd tegen kanker. De opbrengsten van SBAC gaan naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

Back To Top
Zoeken