Ga naar hoofdinhoud
beeld@2x

Ontmoeten

Vergaderen
Presentaties
Netwerken
Dagbesteding
Maatschappelijk

Ontspannen

Feestje
Evenement
Barbeque
Lunchen
Netwerkborrel

Maatschappelijk

Samenwerking Sportpark 21

Sportpark 21 werkt met diverse maatschappelijke instellingen samen. Zoals Ons Tweede Thuis, de Waterlelie en Stichting Baseball agains cancer. Sportpark 21 vind het belangrijk dat het Park beschikbaar is voor ALLE inwoners.

Daarom hebben we de samenwerking gezicht voor bovenstaande partners en staan we ook open voor nieuwe partners die onze doelstelling ondersteunen.

Ons Tweede Thuis

Vanuit dagactiviteitencentrum Floriande, van Stichting Ons Tweede Thuis, komt op maandag en donderdag een groep cliënten met een verstandelijke beperking samen met begeleiding het terrein netjes maken.Zij verrichten lichte schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het gebouw.
Er wordt gekeken naar wat de cliënt aankan en waar hij of zij goed in is en zo worden de verschillende taken onder de cliënten verdeeld.

Ons Tweede Thuis is blij met de samenwerking met Sportpark 21 en wij voelen ons elke week weer welkom en gewaardeerd!  Dit motiveert en het voelt altijd weer als een uitje naast het werken op het dagactiviteitencentrum.

Het mooie aan onze samenwerking is dat veel van onze cliënten de gelegenheid krijgen om te ervaren hoe het is om bij een plek als Sportpark 21 te werken.

logo

SEIN – college van de Waterlelie aan het werk op het Etoballpark.

Sportpark 21 in Hoofddorp stelt zijn locatie open voor onze VSO - leerlingen van het SEIN – college van de Waterlelie om op het park facilitaire werkzaamheden uit te voeren en te trainen.

Dat doen wij in de vorm van een groepsstage van 4 tot 5 leerlingen onder begeleiding van een groepsstagebegeleider van onze school. De leerlingen verrichten allerleiwerkzaamheden, zoals stofzuigen, stof afnemen, dweilen, vegen, ramenlappen en vuilniszakken verwisselen, voornamelijkin het gebouw. 

Wij hopen dat met de openstelling van dePadelbanenendaardoorfrequenter gebruik vandeHorecamogelijkhedenin het gebouw we het facilitaire aanbod voor onze leerlingen verder kunnen uitbreiden. 

Ons doel isom onze leerlingen een zo groot mogelijk facilitair aanbod te latenervarenen wij zijn blij dat Sportpark 21ons hiermeewil helpen.

Stichting Baseball Against Cancer

Sportpark 21 ondersteunt deze stichting door ondersteuning van de diverse activiteiten georganiseerd door SBAC.

Doel van deze stichting is het bijeenbrengen van fondsen, geld voor onderzoek naar- en genezing van- kanker, middels het organiseren van onder meer sport, en dan met name honk- en softbal evenementen, bijeenkomsten, congressen en lezingen door sporters. De stichting wil op positieve wijze de aandacht en inzet van jongeren vragen in de strijd tegen kanker. De opbrengsten van SBAC gaan naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

Back To Top
Zoeken

OPEN HUIS!


Op vrijdag 8 december a.s. organiseert Sportpark21,
van 12.30 tot 17.30 uur, voor alle bedrijven uit de Haarlemmermeer en omstreken een OPEN HUIS.

Sportpark21 ligt aan de zuidkant van Hoofddorp (ingang Park21, bekend van het honkbalstadion) en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een multi-sport complex met (o.a.) 6 padelbanen, een 9-holes voetgolfbaan, diverse (re)creatieve activiteiten, bootcamp en een blaashal voor diverse indoor sporten. Daarnaast stelt het complex haar faciliteiten ook beschikbaar voor diverse scholen/opleidingen en bedrijven. Voor de laatste groep is Sportpark21 een mooie en inspirerende locatie voor (o.a.) sportieve events, teamuitjes en vergaderarrangementen. Voor meer info zie: www.sportpark21.com (nog niet volledig af).

Toegang tot het OPEN HUIS van Sportpark 21 is gratis. Bedrijven mogen met meerdere mensen komen en zijn op 8 december a.s. vanaf 12.30 uur van harte welkom. Vanaf 16.30 uur sluiten we de dag af met een gezellige borrel!

Voor aanmelding en/of vragen, graag even een mail sturen naar: events@sportpark21.com.

Tijdens het OPEN HUIS van Sportpark 21 kunnen deelnemers ook kennismaken met HADO en de Bootcamp coach.

 HADO:

In onze blaashal wordt een HADO arena opgebouwd zodat bezoekers van ons OPEN HUIS zelf HADO kunnen spelen en ervaren.

 

Wat is HADO?

HADO is 's werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming m.b.v. augmented reality (AR). Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan sport zoals wij die kennen!
Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO een intensieve en strategische 3 vs. 3 versie van het voor iedereen bekende trefbal.
​HADO gebruikt AR-technologie om een ​​laag over de echte wereld te projecteren. Dit in tegenstelling tot Virtual Reality waarbij een volledig digitale wereld wordt gecreëerd.
Bij HADO zie je als speler zowel de werkelijke omgeving als de geprojecteerde laag via de AR headset terwijl je vrij kan bewegen zonder gebruik te maken van controllers of kabels

Voor meer info: zie www.hado-sports.com

Bootcamp coach:

Tim van der Laan is als bootcamp coach verbonden aan SportPark21.
Tijdens de Open Dag is Tim aanwezig voor meer informatie over de mogelijkheden van een bootcamp clinic en een vitaliteitsprogramma voor bedrijven en werknemers.

This will close in 0 seconds